Hurrá nulla!

Szerző: Zonyika on 2011.07.31. 22:37

Igen, molyon a legjobb érzés, ha lenullázod a frisseid. Ugyanakkor a legrosszabb is, nekem például késő éjjel szokott sikerülni, éjfél felé, mikor már senki sincs fent, így nem is termelődik friss, tehát reggelig nem is lesz sok. Szóval egy ördögi kör. Ez meg Az olvasás 7 hete.

Akkor látszik meg egyébként a molyfüggőség, mikor FB vagy akármi más oldal előtt nyitod meg. :) Tehát az az első dolgod, hogy lásd mit írtak mások a kedvenc könyveidről meg azokról, amik csak azok lesznek. Merthogy az nem elég, hogy egy csomó jófej ember, de még meg halom faaaaantaaaaaaaaaaasztiiikuuuuuuuuuuuuus könyv. Jaj, te jó ég, hogy én hány könyvtippet kaptam már molyon. Persze végül az ajánlás lesz sok, meg a Várólista hosszú, de kit érdekel, ha az ember lánya a könyvekért él? :D Ehhez meg hozzájön egy csúnya, de annál szebb blibiliofi állapot. (Itt jegyezném meg, hogy szobacserére kényszerültem, konkrétan a mai napon, amiért is nem férek el a könyveimtől. Pillanatnyilag meg úgy tűnik, hogy a cuccaimtól, mert a könyvek már polcon vannak.)

És még mi a szép a molyságban? A könyvjelző-gyűjtés! :D Ezt egyszerűen érezni kell. Meg nézni, tessék, milyen szépek:

 

Címkék: olvasas 7 hete
szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvlelzo.blog.hu/api/trackback/id/tr403115417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása