Minden férfi gyönyörű!

Szerző: Zonyika on 2012.05.25. 01:53

Arra kellett rádöbbennem a minap, hogy bizony minden férfi gyönyörű. Persze nincs ebben semmi új, eddig is tudta ezt mindenki, szimplán elementáris erővel hatott (rám) a felismerés, hogy tényleg minden egyes férfiban van valami, amitől egyszerűen fantasztikusan vonzóak. Most persze illik azt hozzátennem, hogy az illendő korúakról van szó, ugyanakkor ténynek az is tény, hogy aki túl fiatal, az lesz még elég idős a fenti kategóriához, aki túl öreg, az pedig volt már elég ideig férfiasan tökéletes.

Persze! a nőkben is van szépség, sőt mi több, báj, kellem és még több szépség és egyszerűen gömbölyűen csodák, de a nőkben sokkal kevesebb az önbizalom, hamarabb fáradnak és amúgy is inkább felöltöznek, hogy ne kelljen meglátniuk a saját gyönyörűségük. Ellenben a férfi! Minden kis szöglete erőt sugároz, fáradt szeme az előrelátható pihenést, a karjainak zárójelében való megbújást.

Bizony, az én szememben minden férfi gyönyörű, mert férfi.

Címkék: allapot
szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvlelzo.blog.hu/api/trackback/id/tr494544831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása